Els treballadors del Punt de Trobada denuncien sentir-se utilitzats en el conflicte pel desnonament

Com a mínim una part dels empleats emeten un comunicat en què mostren el seu sentiment “d’indignació, de por i d’incertesa” davant la demanda dels Mallol perquè el desallotjament es faci en dos mesos

Una imatge recent de la façana principal del Punt de Trobada.
Una imatge recent de la façana principal del Punt de Trobada. Cristian Cortés

Els treballadors del Punt de Trobada denuncien sentir-se utilitzats en el marc del conflicte que s’està vivint amb el desnonament del centre comercial com a rerefons. Alhora, mostren un sentiment “d’indignació, de por i d’incertesa” davant la demanda dels Mallol perquè el desallotjament de l’establiment es faci en dos mesos. “Ens mereixem que es faci tot el possible per garantir els nostres drets i el nostre futur laboral”, clamen els empleats.

En un comunicat, i segons es diu “en nom de tots els treballadors del Punt de Trobada” es llancen especialment fortes crítiques contra els propietaris del terreny on hi ha bastit el centre comercial i promotors del desnonament. “Tot i haver cobrat una indemnització milionària de més de 7 milions d'euros, ara no volen que la nostra empresa pugui recuperar-se de les fortes pèrdues causades pel tancament de fronteres per la pandèmia de la Covid-19, fent així que la nostra liquidació corri el perill de no poder-se fer efectiva i que moltes empreses del país i de fora, no puguin cobrar les factures”, resa l’escrit que només porta la firma de la portaveu dels treballadors i cap de compres de l’empresa, Marta Llamas.

Cartell de centre comercial Punt de Trobada

Relacionat

Els Mallol demanen a la Batllia que els Cachafeiro els retornin el Punt de Trobada en dos mesos

En el comunicat, els treballadors diuen sentir-se “molt molestos i indignats de que la família Mallol, propietaris del terreny però no de l'edifici doncs no el van construir ells, sinó la família Cachafeiro, ens tractin publicament i obertament sense cap prejudici, com un problema, i afirmant que no és seu, si més no quan seran els llogaters de la futura empresa, on, com ha declarat públicament Pyrénées, hi treballarem molts de nosaltres”.

Els treballadors del centre comercial explotat per les societats Cori i Execo asseguren estar “cansats de què ens utilitzin en un afer on els més perjudicats som els treballadors i de rebot les nostres famílies senceres, per la fragilitat que suposa ser un assalariat, i saber que et quedaràs al carrer en un temps que passa de 2 a 14 mesos depenen del que dicti la Batlle”. I hi afegeixen que “estem patint molts problemes de salut agreujats per aquesta situació, ansietat, angoixes, nits sense dormir, mal humor, desànim general i tot això repercuteix en el nostre dia a dia i el de les nostres famílies”.

El característic rètol del Punt de Trobada.

Relacionat

Desallotjar el Punt de Trobada: de quinze dies a catorze mesos

Per tot plegat, i “davant de la situació exposada, volem que es tingui en compte que darrere d'aquest desallotjament que els Mallol volen portar a execució, hi ha persones i famílies que estan molt afectades i amb una gran incertesa pel nostre futur. Ens mereixem que es faci tot el possible per garantir els nostres drets i el nostre futur laboral”.

Comentaris (2)

Trending