Sotheby’s resol la manca d’un col·legiat que l’havia situat en l’ull de l’huracà

Agustí Pifarré fitxa com a director adjunt de la franquícia i aporta la titulació necessària que l’empresa no tenia i feia que estigués incomplint la normativa

La fitxa de la nova incorporació.
La fitxa de la nova incorporació. SOTHEBY'S

Amb el beneplàcit de l’administració, que li ha donat el marge de temps que ha convingut per poder resoldre una anomalia molt notable, finalment la immobiliària de suposat luxe Sotheby’s ha acabat resolent la manca d’un col·legiat que, en puresa, l’hauria d’haver deixat fora de joc. La incorporació d’Agustí Pifarré a la franquícia comporta que Sotheby’s, que estava en l’ull de l’huracà, torni a estar dins de la legalitat.

En efecte, Pifarré, titulat degudament, ha entrat com a director adjunt de l’empresa. Qui havia estat al seu dia coordinador de Polítiques de Joventut i Voluntariat al Govern o, més tard i durant poc temps, membre de l’equip humà de la Fundació Nostra Senyora de Meritxell abans d’enrolar-se en la promotora d’esdeveniments pròpia Studio Eventia, és ara sobre el paper el número 2 de Sotheby’s rere el controvertit empresari Narcís Socias.

L'AGIA assegura haver denunciat el 'cas Sotheby's' a Comerç.

Relacionat

L’AGIA acusa Govern de “no fer la feina” en el combat contra l’intrusisme

Evidentment, la resolució de la manca d’un professional titulat, element clau i obligatori per poder tenir obert un comerç immobiliari, no soluciona ni de bon tros altres problemes i litigis en què està immers Socias i la companyia. En principi, tampoc s’ha cobert la falta d’immobiliari a Finques 3 Cases, també lligat al mateix empresari.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending