Reig Capital nega que l’hotel Mandarín s’hagi posat en venda

El grup andorrà assegura que l’establiment no s’ha traspassat ni al fons Farallon ni a cap altre tercer i que no es planteja posar-lo al mercat

L'hotel Mandarín Oriental
L'hotel Mandarín Oriental

El grup Reig Capital ha negat que l’hotel Mandarín Oriental de Barcelona estigui en venda. De fet, afirmen que l’establiment és seu i no pas del fons d’inversió Farallon Capital. A més deixen clar que la intenció no és, en cap moment, desfer-se de l’immoble tot i les dificultats que es viuen com a conseqüència de l’esclat de la crisi del coronavirus.

Mitjans espanyols, en especial ‘Idealista News’ havien informat que l’hotel s’havia tret a mercat. Ho hauria fet el fons d’inversió Farallon, que, segons el mitjà digital, n’era propietari des del passat març.

Reig Capital ha volgut desmentir aquesta informació. En primer lloc, asseguren que Farallon Capital no és en cap cas propietari de l’hotel Mandarín. Es deixa clar que l’establiment ha estat del grup “des de la seva obertura i la titularitat del mateix no ha sigut traspassada a un tercer”. A banda, s’indica que “com a conseqüència lògica (...) és fals que Farallon Capital hagi iniciat cap procés de venda amb relació a l’actiu”.

Ni el fons d’inversió ni el grup andorrà, de fet. Des de Reig Capital es desmenteix també que s’hagi iniciat cap procés e venda de l’hotel”. S’admet que la situació provocada per la pandèmia “està causant un impacte molt negatiu en tot el sector en general” i en l’establiment en particular. Tot i això, es referma “el compromís” amb l’empresa, els empleats, els col·laboradors i la ciutat de Barcelona.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending