Els promotors de l’Andorra Ultra Trail es reinventen com una empresa de serveis turístics

Per ara, i mentre no redefineixen el projecte, el que ofereixen a través del portal andorcims.org són tot de productes vinculats al certamen que han organitzat durant més d’una dècada

Una captura de pantalla del lloc web d'AndorCims.
Una captura de pantalla del lloc web d'AndorCims. andorcims.org

L’empresa Cims Màgics, que durant onze anys i mig, per dir-ho així, va ser la promotora i organitzadora de l’Andorra Ultra Trail es reinventa. Amb la rebatejada denominació d’AndorCims, la firma liderada per la família Martínez pretén reorientar-se cap a una empresa de serveis lúdico-turístics.

De moment, però, s’estaria treballant en la redefinició del projecte empresarial, per a la qual, formalment i a través del portal andorcims.org, compten amb la col·laboració i els suggeriments de tots aquells que els hi vulguin facilitar. Per ara, la companyia i, per tant, el portal, ofereixen productes relacionats amb l’Andorra Ultra Trail. L’estoc que els ha quedat de tots aquests anys.

“Volem proposar una nova forma de gaudir dels diferents recorreguts de l’Andorra Ultra Trail Vallnord per a que tant els corredors com els seus acompanyants puguin seguir vivint l’aventura”, resa el lloc web

La declaració d’intencions d’AndorCims manté que “la fabulosa aventura de l’Andorra Ultra Trail Vallnord s’ha acabat però un nou projecte comença a prendre forma…” I, per tant, “volem associar-te a la seva creació i que ens donis la teva opinió contestant a unes quantes preguntes”. És aquí on es demana la participació de tothom qui ho vulgui. I és que “volem proposar una nova forma de gaudir dels diferents recorreguts de l’Andorra Ultra Trail Vallnord per a que tant els corredors com els seus acompanyants puguin seguir vivint l’aventura”.

Fonts coneixedores de l’Andorra Ultra Trail han indicat que més enllà del tarannà o la manera de fer dels seus promotors, la tasca que han dut a terme ha estat ingent i, sobretot, el ‘know how’ assolit durant la dècada llarga d’organització de la competició que el coronavirus ha acabat ‘matant’ és molt gran. D’aquí, asseguren les fonts, que no és d’estranyar, ans el contrari, que Cims Màgics, ara amb Lídia Martínez al capdavant, vulgui rendibilitzar el bagatge aconseguit. “Acabarà sent una empresa d’organització d’estades a Andorra, d’esdeveniments relacionats amb els paratges naturals que l’Ultra Trail ha permès descobrir a milers de persones aquests anys”, han explicat les fonts, tot deixant clar, però, que la decisió és totalment dels titulars de l’empresa.

La botiga

Per ara, l’espai realment actiu del portal és el de la botiga, amb una notable gama de productes vinculats a l’Ultra. Samarretes, accessoris i altres, és la divisió que facilita la botiga en línia que té com a productes estrella, suposadament, el cinturons Mític, Celestrail i Eufòria, una maniguets, un tapacoll i diverses samarretes, la majoria d’elles compressives i vinculades a diferents edicions de la prova ara desapareguda.

Sortida d'una de les moltes proves que s'han fet durant aquests anys.

Relacionat

L’Andorra Ultra Trail defensa que el retorn de la prova multiplicava per dotze la inversió pública

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending