Primers ajustaments de personal a MoraBanc després de la integració de BSA Banc

Malgrat que inicialment no es preveien baixes, els darrers dies s’ha procedit a liquidar alguns treballadors, entre els quals n’hi hauria d’originaris de les dues entitats fusionades

La seu central de MoraBanc.
La seu central de MoraBanc. Toni Solanelles

Malgrat que d’entrada no es preveien baixes, perquè MoraBanc ja havia aprimat força la nòmina de treballadors fa uns quants exercicis, i perquè amb l’anunci de la intenció de compra de BSA Banc al Sabadell també hi van haver algunes sortides, els darrers dies s’ha procedit a fer diversos ajustaments de personal a l’entitat blava després de la integració del banc groc.

Segons fonts coneixedores dels moviments, s’han produït acomiadaments en departaments distints de la nova entitat resultant de la integració i hi ha afectats indistintament procedents tant de MoraBanc com de BSA Banc. La direcció del grup està procedint a fer l’avaluació corresponent per tal d’aconseguir el millor dimensionament possible i assegurar la viabilitat del projecte, que pretén esdevenir de referència al Principat.

MoraBanc ha integrat els clients de l'històric Banc Sabadell d'Andorra des de dilluns.

Relacionat

MoraBanc va rebre en les primeres cinc hores de dilluns més trucades que en tot un mes

La integració des del punt de vista tècnic, segons les fonts consultades, estaria funcionant raonablement bé, salvant-se força positivament les incidències que puguin sorgir. I a nivell comercial, no seria fins l’any que ve que es puguin començar alguns canvis transcendents si finalment, en les avaluacions que s’estan fent, es considera que cal dur a terme els esmentats canvis.

Etiquetes

Comentaris (31)

Trending