Els monitors d’esquí denuncien que “ni EMAP ni el comú no tenen gaire interès en fer-nos suport”

Un grup de d’ensenyants que habitualment treballaven a Pal-Arinsal es reuneixen amb els responsables de recursos humans de l’estació sense aclarir res de la seva situació

La pista Comellada al sector de Pal.
La pista Comellada al sector de Pal. vallnord pal-arinsal

Els monitors d’esquí residents al país que habitualment treballaven a l’hivern a l’estació de Pal-Arinsal consideren que “ni EMAP ni el comú de la Massana no sembla que tingui gaire interès en fer-nos suport”. Un delegació d’aquests ensenyants de la neu s’han reunit aquest dimecres amb el responsable de recursos humans de l’estació i no n’han tret l’aigua clara. Segons els portaveus dels monitors, EMAP defensa que ha actuat correctament i seguint les indicacions de Govern.

Per això, segons sempre els representants dels monitors, l’estació hauria optat per contractar monitors forans per a l’esquí escolar i que fossin els monitors residents els que acudissin a cercar prestacions, “deixant-nos en una situació molt delicada a molts de nosaltres”. Els portaveus dels monitors han explicat que molts d’ells no han rebut cap prestació fins ara, malgrat que durant la reunió d’aquest dimecres se’ls hauria assegurat que a final d’aquest mes de febrer percebran el que els correspondria dels dos primers mesos de l’any. Els monitors han recordat que molts d'ells ni tan sols tenen cobertura sanitària, una situació a la qual hauria tret ferro el responsable de l'estació.

Els portaveus dels monitors han assegurat que en cap cas el representant de recursos humans de Vallnord Pal-Arinsal s’hauria mostrat partidari d’activar les contractacions que calgui per poder després formalitzar un ERTO. Per tot plegat, i mentre continuen esperant, se senten d’allò més decebuts tant amb l’empresa com amb el comú, del qual, asseguren, tampoc no han tingut cap resposta concreta després de la reunió que van fer fa algunes setmanes.

Comentaris (10)

Trending