L’hotel MIM, de Leo Messi, obrirà portes a finals de febrer

L’establiment comptarà amb 34 habitacions des de 34 metres quadrats i també amb un restaurant sota la batuta del conegut xef Nandu Jubany

Comentaris

L'hotel MIM, ja sense bastida.
L'hotel MIM, ja sense bastida.

L’antic hotel Canut, ara rebatejat com a MIM Andorra i propietat del futbolista argentí Leo Messi obrirà portes a finals de febrer. Així s’ha indicat des de la cadena, que també ha volgut revelar com serà el futur establiment turístic, que també comptarà amb el restaurant Hincha liderat per Nandu Jubany. Les darreres obres per completar la reforma segueixen a bon ritme.

El procés de remodelació iniciat l’any passat quan es va fer pública l’operació per la qual la cadena liderada per Messi comprava l’històric Canut encara la seva recta final. La previsió del grup MIM és que l’hotel, el sisè de l’astre argentí, es posi en marxa al febrer. Per tant, encara podrà aprofitar les darreres setmanes de la temporada d’hivern.

En total, l’establiment oferirà als seus clients 34 habitacions; la més petita d’elles de 35 metres quadrats. Una d’elles, la suite, portarà directament el nom de Messi. A banda, el restaurant, sota el nom Hincha, el liderarà el conegut xef Nandu Jubany.

Comentaris (1)

Trending