Govern fa una nova adjudicació a A2 Security per 50.000 euros

L'empresa de Toti García s'encarregarà de l'assessorament en inversió estrangera durant un any

Jordi Gallardo, en primer terme, i Toni Garcia, a la dreta i al fons, en una executiva de Liberals d'Andorra.
Jordi Gallardo, en primer terme, i Toni Garcia, a la dreta i al fons, en una executiva de Liberals d'Andorra. LIBERALS

El Govern ha adjudicat a l’empresa A2 Security els treballs de prestació de serveis per a l’assessorament en matèria d’inversió estrangera. El Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) d'aquest dimecres recull l'adjudicació a l’empresa de Toti Garcia. L’import que rebrà per fer aquest assessorament és de 50.000 euros.

L'empresa efectuarà aquestes treballs en el període d’un any, a comptar d'aquest 24 de desembre. L’adjudicació a A2 Security es duu a terme per la modalitat de contractació directa. En ocasions anteriors Garcia ja havia rebut l’encàrrec de fer treballs d’assessorament en matèria d’inversió estrangera, la darrera de les quals el mes de juny passat per un període de sis mesos, que precisament finalitzaven a 31 de desembre. Per aquests darrers sis mesos de treball l’empresa percebia 21.250 euros.

La contractació de García i l'ús d'una targeta d'assessor de Govern ha creat polèmica i va originar les preguntes dels grups parlamentaris socialdemòcrata i Terceravia. Les primeres del socialdemòcrates es van efectuar el mes de juliol i després de la informació rebuda per part del ministeri de Presidència, Economia i Empresa van demanar els motius pels quals s'adjudiquen els treballs d'assessorament a A2 Security, "malgrat les observacions efectuades que recomanen la consulta almenys de dos empreses o professionals amb capacitat per executar el contracte".

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending