Govern anima la Cambra a impulsar més encara la mediació i l’arbitratge

Espot es reuneix amb diversos representants de l’ens cameral per compartir els grans reptes de la legislatura per al sector empresarial

Un moment de la trobada entre Espot i la delegació de la Cambra.
Un moment de la trobada entre Espot i la delegació de la Cambra. SFGA

El cap de Govern, Xavier Espot, anima els responsables de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS) d’Andorra a impulsar més si cal la mediació o l’arbitratge com a sistemes alternatius de resolució davant de conflictes empresarials. Espot ha traslladat aquest prec al president de l’ens cameral, Josep Maria Mas, durant una trobada en la qual també han participat la directora de la Cambra, Pilar Escaler, i la directora adjunta, Sol Rossell. La trobada d’avui ha estat la primera presa de contacte amb l’entitat d’aquesta legislatura.

Espot s’ha compromès a reforçar la implicació del sector empresarial en els grans reptes del país, com el procés d’acostament amb la Unió Europea. El Govern, assegura en un comunicat, mantindrà, tal com ha fet en la darrera legislatura, reunions periòdiques amb l’ens comercial per treballar conjuntament en el desenvolupament de diverses iniciatives d’interès general.

De la seva part, la delegació de la Cambra de Comerç, que ha estat la que s’ha traslladat a l’edifici administratiu de Prat de la Creu, ha exposat les propostes aportades pel Consell del Sector Privat de Turisme en qüestions vinculades a les polítiques turístiques, i la voluntat de col·laborar de manera activa en aspectes econòmics o vinculats al món del treball.

Comentaris

Trending