Gallardo anima els taxistes a apostar per una centraleta única

El ministre de Presidència i Economia es reuneix amb representants del sector del taxi per anunciar-los la voluntat de treballar conjuntament diferents normatives

Un moment de la trobada.
Un moment de la trobada. SFGA

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, i el secretari d’Estat d’Economia, Èric Bartolomé, han mostrat aquest divendres als representants del sector del taxi l’interès de l’administració perquè el país, més encara amb les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies, pugui disposar d’una centraleta única. Els dos responsables ministerials també han avançat la voluntat de treballar plegats amb el sector en la redacció de normatives que els concerneix.

Gallardo i Bartolomé s’han reunit aquest divendres al matí amb els representants de les diferents associacions del sector del taxi del país per copsar les seves inquietuds, així com per poder conèixer de primera mà la situació actual del col·lectiu. L’objectiu de la trobada ha estat el de poder compartir neguits i idees amb les associacions que representen els taxistes i oferir l’acompanyament del ministeri en l’adaptació del sector als canvis en la realitat turística i reforçar l’atenció i el servei als ciutadans d’Andorra.

Rètol en una parada de taxi de la capital.

Relacionat

La pandèmia fractura encara més el sector del taxi

En aquest sentit, Gallardo ha traslladat a les associacions la voluntat del ministeri per treballar conjuntament en el reglament del taxi i el reglament que regula l’ús i utilització de la centraleta. Precisament, el titular de Presidència, Economia i Empresa ha assenyalat la importància d’apostar per una centraleta única i independent mitjançant les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies.

Gallardo ha compartit amb els representants dels taxistes el compromís de l’executiu per treballar conjuntament, en cas que els professionals així ho requereixen, en l’actualització del servei tenint en compte el context actual i, d’aquesta manera, fomentar l’optimització i modernització del sector.

Comentaris (1)

Trending