FEDA accelera el termini de pagament als seus proveïdors

Les comandes que s’efectuïn enguany s’abonaran en un màxim de 30 dies amb l’objectiu que les empreses puguin comptar amb liquiditat tot i la situació econòmica que ha provocat la Covid-19

Comentaris

Oficines de FEDA a Andorra la Vella.
Oficines de FEDA a Andorra la Vella. FEDA

Les comandes que efectuïn els proveïdors de FEDA a la parapública partir d’aquest 2021 s’abonaran en un termini de 30 dies. Aquesta modificació respon a “la voluntat de l’empresa de donar resposta a les necessitats dels seus proveïdors, ja que el fet de comptar amb liquiditat és molt necessari amb la situació actual de crisi econòmica a causa de la pandèmia”, però també és útil per al funcionament habitual de les empreses. Així doncs, totes les comandes que s’entrin a FEDA a partir d’aquest 2021 s’abonaran en els nous terminis. 

Aquesta és una acció que “mostra la implicació de FEDA amb el seu entorn, i que se suma a totes les ajudes que s’han posat en marxa durant la pandèmia de la Covid-19”. Entre aquests ajuts, hi ha la possibilitat d’acollir-se a fraccionaments o ajornaments de les factures; la suspensió de talls de subministrament per impagament; els descomptes en les factures elèctriques a les empreses i autònoms afectats per la pandèmia, i la congelació de les tarifes elèctriques per al 2021, entre d’altres. 

Etiquetes

Comentaris

Trending