Dos experts de MoraBanc analitzaran les perspectives per a noves inversions en un webinar

La jornada tindrà lloc dimarts, a partir de les onze del matí, i també permetrà als assistents poder formular preguntes

Una imatge de la seu central de MoraBanc, a l'avinguda Meritxell.
Una imatge de la seu central de MoraBanc, a l'avinguda Meritxell. MORABANC

MoraBanc i Morawealth organitzen un nou webinar financer obert i de lliure accés per analitzar els aspectes a tenir en compte en matèria d’inversió durant aquests mesos d’estiu. Amb el títol “Perspectives per a les meves inversions” la sessió tindrà lloc el pròxim dimarts, a partir de les onze del matí.

A la conferència telemàtica, es podrà accedir després de registrar-se via l’enllaç que l’entitat financera ha compartit als seus perfils a les xarxes socials. La sessió s’estructurarà en cinc preguntes i respostes i per acabar es respondran els dubtes que formulin els assistents.

El webinar anirà a càrrec d’Albert Garrido, responsable de Gestió Discrecional de Carteres de MoraBanc i de Miguel Angel Villoslada, director de Gestió de Carteres de MoraWealth. Es tracta d’un nova ponència digital que l’entitat financera ve oferint als seus clients des de l’esclat de la pandèmia sobre temes relacionats amb la inversió, la fiscalitat, les eines digitals i diferents opcions comercials per als negocis.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending