A dos dies de l’obertura de l’oci nocturn, ja sembla una realitat

Falten 48 hores per a la posada en marxa, almenys durant un mes si tot va bé, i els locals ja comencen a compartir les mesures requerides per accedir

Participants a la prova pilot esperant per accedir a l'Eivissa Experience.
Participants a la prova pilot esperant per accedir a l'Eivissa Experience. ALTAVEU MÈDIA

L’obertura, de moment, no és definitiva, sinó únicament d’un mes. A mode d’estudi i de prova de com pot funcionar. Després de molts dubtes i incerteses, de desenteniments entre el Govern i els empresaris i que res estigués lligat ni clar al 100%, a dos dies de l’u d’octubre sembla que és una realitat, i que els locals tornaran a obrir les portes. Almenys, així s’anuncia a les xarxes socials, on ja es prepara la recta final.

Un dels grans dubtes que s’havia generat eren les mesures que se seguirien per poder accedir als locals. Mascareta o no mascareta, horari de tancament, requeriment de vacunació o no... Finalment, sembla que aquesta tornada serà bastant similar al que era habitual abans de la pandèmia. Segons informa l’Eivissa Experience a les seves xarxes socials, no serà necessari portar mascareta dintre del local.

Entre les altres mesures, es demana que hagin passat 14 dies des de la segona dosi, tenir una “prova diagnòstica negativa” feta en les 48 hores prèvies, o haver passat la Covid-19 en un termini inferior als sis mesos. A l’entrada de la discoteca s’escanejaran els codis QR corresponents per poder accedir-hi. L’horari, que en un principi s’havia vaticinat fins a les cinc de la matinada, serà fins a les tres.

A l’Eivissa Experience serà possible adquirir entrades al mateix local aquella nit, en molts altres recintes s’ha de fer amb anticipació. La qüestió és que, d’una manera o un altra, l’obertura d’aquest divendres serà el més prop que estaran els joves de tornar a tenir una discoteca com era habitual abans de la pandèmia. Que perduri més enllà de l’octubre, serà cosa de veure els resultats.

 

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending