Desmantellades les dependències que Vall Banc va heretar de la nacionalitzada BPA

Una vegada tancades les oficines des de divendres, una empresa curiosament espanyola està retirant els rètols i altres elements de senyalització

Retirada del rètol a l'oficina del carrer de la Unió.
Retirada del rètol a l'oficina del carrer de la Unió.

Una vegada tancades des de divendres les oficines que Vall Banc tenia en dependències de lloguer heretades de la nacionalitzada Banca Privada d’Andorra (BPA), s’ha trigat ben poc a procedir al desmantellament de les dependències. Ben poc rastre queda del banc que ha acabat absorbint Crèdit Andorra, que només manté una planta de la que va ser la seu central de BPA per dedicar-la, justament, a banca privada.

Els treballs de retirada de rètols i altres elements de senyalització els està duent a terme, per exemple en les dependències del carrer de la Unió d’Escaldes, on hi havia una oficina que ja fa dies que roman tancada, o plaça Rebés d’Andorra la Vella, a pocs metres d’una notable oficina de Crèdit Andorrà, una empresa espanyola dedicada al tractament d’edificis. També l’aparcament del que va ser la seu central de BPA amb accés pel carrer de Sant Antoni d’Escaldes ja llueix rètols de l’entitat absorbent.

WhatsApp Image 2022 06 29 at 4.33.45 PM
Una imatge aquest matí de l'exterior de l'oficina de la plaça Rebés.

En els propers dies, després de ser liquidats tal i com pertocava i, fins i tot, garantir-se una disposició per a l’empresa els propers mesos, una quinzena de persones que han estat clau en la integració dels processos informàtics de les dues entitats bancàries que es fusionen finalitzaran la seva relació professional amb el grup. Crèdit Andorrà, segons les fonts, encara no hauria finalitzat el procés de sortida de personal.

IMG 8531
Imatge de l'aparcament.

 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending