Corcóstegui contracta Hanneken

Un dels grups espanyols capdavanters en oftalmologia, IMO Grup Miranza, desembarca a Andorra adquirint el centre Vallmedic Vision enmig d’unes diferències sobre l’arrendament del local que ocupa la clínica

La clínica ja ha canviat la retolació.
La clínica ja ha canviat la retolació. MIRANZA

De l’alemany Ludger Hanneken, que al seu dia va fer tot un procés d’inversió estrangera i obertura econòmica, al prestigiós Borja Corcóstegui. El centre Vallmedic Vision esdevé IMO Grup Miranza Andorra. El grup dirigit per Corcóstegui desembarca al Principat adquirint el centre de l’oftalmòleg germànic, que passa a ser assalariat de la clínica de l’avinguda de les Nacions Unides.

El desembarcament d'IMO Grup Miranza, que es defineix com la clínica especialitzada en oftalmologia amb més reputació a l’Estat espanyol, té a partir d'ara presència a Andorra. Haurà de resoldre, això sí, les diferències que Hanneken mantenia amb la propietat del local on hi ha situada la clínica sobre l’arrendament de l’immoble.

El nou centre oftalmològic de Miranza, l’IMO Andorra, sorgeix després de l'adquisició del que fins ara era el centre Vallmedic Vision, que disposa d’una tecnologia avançada en cirurgia ocular i la trajectòria dels seus professionals, dels quals els nous rectors ressalten Hanneken com a oftalmòleg especialista en cirurgia refractiva i director mèdic del centre

Borja Corcóstegui dirigeix el centre.
Borja Corcóstegui dirigeix el centre.
 

La seva incorporació a Miranza permet ampliar els serveis de la clínica i incloure més especialitats com ara retina o glaucoma, i comptarà amb la presència dels millors especialistes de Miranza, com la del doctor Borja Corcóstegui, director de l’IMO Grup Miranza Barcelona, que es desplaçarà periòdicament a Andorra. 

Segons Borja Corcóstegui, director de l’IMO Grup Miranza Barcelona, “l'arribada de l’IMO Miranza a Andorra marca un punt d'inflexió en el nostre grup, que ens permetrà estendre el lideratge i l'excel·lència de l'oftalmologia més enllà de les fronteres del nostre país. Això és sens dubte un reflex més de la feina que fem des de fa anys i de l'alt nivell dels professionals mèdics que integren Miranza”.

Etiquetes

Comentaris

Trending