Commoció al món empresarial per la mort del gerent de Pollyanna, Lluís Mils

Sota la seva direcció, el grup comercial, amb origen en una botiga de moda per nens, es va expandir amb establiments a Andorra la Vella i Escaldes

Comentaris

Lluís Mils.
Lluís Mils.

El món empresarial del país, i el comercial en particular, està de dol per la mort de Lluís Mils, que des del 1982 era el màxim responsable de la cadena de moda Pollyanna. Feia temps que lluitava contra una greu malaltia que, finalment, no ha pogut superar. La seva desaparició ha causat una important commoció i les xarxes socials ja es comencen a omplir de missatges en record de la seva figura.

Mils, de 67 anys i que era informàtic de professió, es va unir al projecte empresarial familiar l’any 1982. Llavors, Pollyanna, creada el 1977 per la seva sogra i regentada per la seva dona tot just era una botiga de roba especialitzada en nens. Sota la seva direcció, va arribar una important expansió amb diferents establiments per tot el país.

En va arribar a tenir obertes fins a dotze i ja no centrades únicament en el públic infantil. Ara, hi ha vuit botigues entre Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.

Feia temps que Mils combatia contra una malaltia que, finalment, no ha pogut superar. Un cop s’ha conegut la seva mort, les xarxes socials han començat a omplir-se de missatges de condol. Un d’ells el de Gerard Cadena, president de la Confederació Empresarial (CEA) amb la qual Mils havia col·laborat en nombroses ocasions.

“Ens ha deixat un bon amic, un membre actiu i un gran col·laborador”, ha destacat el màxim responsable de l’entitat. Cadena també ha remarcat que Mils sempre estava “disposat a treballar pel bé de l’empresariat d’Andorra”.

Comentaris (2)

Trending