Les ‘cibertargetes’ de Crèdit Andorrà ja tornen a ser operatives

Després de diverses setmanes presentant anomalies, l’entitat bancària ha comunicat als usuaris del mitjà de pagament cibernètic que ja s’han solucionat els problemes

Recreació d'un 'cibertargeta' de Crèdit Andorrà.
Recreació d'un 'cibertargeta' de Crèdit Andorrà. ARXIU

Els clients de Crèdit Andorrà titulars de ‘cibertargetes’ ja poden operar amb normalitat amb aquest mitjà de pagament a no ser que sorgeixin nous problemes puntuals. Durant algunes setmanes, les targetes de crèdit específicament creades per fer abonaments per Internet han estat ‘fora de joc’. Inicialment havia de ser una qüestió de pocs dies però la situació s’ha allargat unes quantes setmanes.

Aquest dimecres a la tarda, l’entitat hauria començat a comunicar als seus clients la resolució de les anomalies que impossibilitava l’operativa normal amb les ‘cibertargetes’. Així ho han explicat alguns dels usuaris, que han assegurat que mai no han estat informats de quina era la incidència exacta. Segons aquests afectats, sols se’ls hauria informat que hi havia problemes, que hi havia nombroses queixes i que s’estava treballant en la resolució de la problemàtica.

cibertargeta

Relacionat

‘Cibertargetes’ de Crèdit Andorrà bloquejades des de fa tres setmanes

Una vegada alertats de què havia estat solucionada la incidència, les fonts consultades han assegurat que van poder constatar que efectivament el mitjà de pagament cibernètic ja estava disponible i funcionava correctament. Més encara, alguns d’aquests usuaris han assegurat que havien tingut també dificultats per fer compres a través de plataformes de pagament (PayPal, per exemple) quan ho volien fer amb targetes de crèdit en aquest cas ‘ordinàries’ de la mateixa entitat bancària andorrana i que també en les darreres hores s’haurien resolt.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending