‘Cibertargetes’ de Crèdit Andorrà bloquejades des de fa tres setmanes

Clients de l’entitat lamenten una incidència que fa temps que s’allarga sense que se’ls donin detalls i que afecta aquells usuaris habituals de productes telemàtics

cibertargeta
cibertargeta

Fa tres setmanes que els clients de Crèdit Andorrà que disposen de ‘cibertargetes’ de pagament no en poden disposar. Una incidència que s’allarga, segons que han exposat alguns dels afectats, impedeix els usuaris habituals de productes telemàtics poder pagar amb una eina que, en certa manera, dóna més garanties i més seguretat que una targeta de crèdit normal en un moment en què la ‘ciberdelinqüència’ està a l’ordre del dia.

Segons els afectats, no se’ls ha donat detalls de la incidència. Sols que la situació es va allargant tot i que se’ls havia comunicat amb anterioritat que estava en vies de solució. Les fonts consultades han explicat que “fa poc temps hi havia un problema, que les operacions es liquidaven però la retenció es quedava pendent. Llavors tenint saldo a la targeta, aquesta no es podia fer servir perquè la retenció es descomptava del saldo. Calia llavors trucar al banc per anul·lar l’operació de retenció”.

Els consultats han assegurat que tot plegat no saben si pot tenir relació amb això. En tot cas, porten tres setmanes sense poder usar unes targetes que cada vegada tenen més usuaris. Es fan servir per pagar serveis d’Internet. Es carreguen amb un saldo i es descompten d’aquest saldo les compres en línia, virtuals. Usuaris de Netflix, d’Amazon… són clients habituals d’aquest tipus de targetes. Pels establiments i a nivell de números, pins i altres són com qualsevol document de crèdit.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending