El CEO de Vall Banc acomiadat per Crèdit Andorrà es manté en l’estructura de JC Flowers

Dorado és un dels consellers de la societat Pleyade 21, creada per gestionar els actius de risc que no s’han traspassat al banc adquirent

José Luis Dorado ha estat CEO de Vall Banc fins a l'entrada de Crèdit Andorrà.
José Luis Dorado ha estat CEO de Vall Banc fins a l'entrada de Crèdit Andorrà. arxiu

El fins fa poques setmanes màxim responsable executiu de Vall Banc, José Luis Dorado, continua a l’aixopluc de l’estructura que JC Flowers manté al Principat. Dorado, que va ser acomiadat de manera fulminant per Crèdit Andorrà només confirmar-se l’adquisició del banc pont per part de l’entitat verda, és un dels consellers de la societat Pleyade 21 SL, creada per gestionar els actius de més risc dels quals disposava Vall Banc.

A banda de dipòsits i altres títols de caràcter financer, Pleyade manté en la seva cartera tot un seguit de béns immobiliaris. D’aquí que diferents persones que tenien arrendat el seu habitatge a Vall Banc han rebut les darreres setmanes una comunicació en la qual són informats que la propietat de l’immoble que ocupen és ara titularitat de l’esmentada societat Pleyade, autoritzada per l’Autoritat Financera (AFA) per dur a terme diverses activitats.

Per ara no ha transcendit qui ocuparà la cadira de José Luis Dorado.

Relacionat

Crèdit Andorrà desembarca a Vall Banc destituint la cúpula liderada per Dorado

Pleyade 21 es va constituir formalment el 3 de febrer passat amb seu a l’antiga seu social de BPA, després de Vall Banc, i té com a socis fundadors dues societats lligades al fons voltor americà. En aquest cas, JCF IV VB Holding, que és molt majoritària, i JC Flower IV LP, que té unes poques accions de manera testimonial.

Dorado, que igual que altres alts directius de Vall Banc, va ser acomiadat només posar els peus Crèdit Andorrà dins de la casa, és conseller de la societat juntament amb Ilinca Rosetti. La societat la presideix Richard Carrion. Tant Rosetti com Carrion tenien la mateixa responsabilitat al Vall Banc controlat per JC Flowers. Com a secretària no consellera de Pleyade 21 hi figura Natàlia Pijuan, vinculada a l’àrea jurídica de l’entitat adquirida per Crèdit Andorrà.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending