BancSabadell d’Andorra fitxa qui va ser director de negoci de Vall Banc fins a l’agost

Gerard Alba fa un mes que s’ha incorporat a l’entitat per intentar potenciar la seva oferta de gestió patrimonial i consolidar el creixement que ha experimentat al Principat

Gerard Alba fa un mes que s'ha incorporat a BancSabadell d'Andorra.
Gerard Alba fa un mes que s'ha incorporat a BancSabadell d'Andorra.

Qui va ser conseller delegat de la gestora de Vall Banc i després va assumir la direcció de negoci del banc sorgit de la controvertida nacionalització de BPA, Gerard Alba, forma part des de fa un mes de les estructures de comandament de BancSabadell d’Andorra. Alba hauria de potenciar l’oferta de gestió patrimonial de l’entitat amb matriu a Catalunya i consolidar d’aquesta manera l’important creixement que l’organització ha experimentat al Principat.

Tot i arribar a ser sinó el primer executiu sí que el segon, Alba, que procedia d’Andbank, va ser apartat aquest estiu de Vall Banc. Anunciada com una sortida pactada, el fins llavors director de negoci del banc aixoplugat pel fons voltor americà JC Flowers va ser acomiadat i degudament indemnitzat, sense, com s’ha vist, els pactes establerts comportessin cap penalització en relació a poder-se incorporar a d’altres entitats financeres del país.

Sergi Martín, nou director de l'àrea de Negoci de Vall Banc.

Relacionat

Vall Banc substitueix Gerard Albà per Sergi Martín a la direcció de Negoci

Fa un mes que Alba s’ha incorporat, segons la premsa especialitzada en l’àmbit financer, a BancSabadell d’Andorra com a director general de Negoci i Inversions. A Vall Banc, Gerard Alba va ser substituït per Sergi Martín. A Vall Banc hi haurien arribat també en pocs mesos Ignacio Perea, des de Tressis, com a director d’inversions, i David Rabella, des d’Alkimia Capital, la gestora liderada per David Betbesé, com a director d’inversions de la gestora.

Etiquetes

Comentaris

Trending