Vall Banc substitueix Gerard Albà per Sergi Martín a la direcció de Negoci

El nou directiu de l’entitat aixoplugada per JC Flowers havia coincidit a Crèdit Andorrà amb l’actual CEO de l’entitat on ara aterra

Sergi Martín, nou director de l'àrea de Negoci de Vall Banc.
Sergi Martín, nou director de l'àrea de Negoci de Vall Banc. vall banc

Sergi Martí per Gerard Albà. Vall Banc canvia de director en l’àrea de Negoci. El primer hi aterra després que el segon n’hagi marxat per, segons l’entitat, passar a dirigir un altre projecte personal, una situació qua altres fonts han posat en dubte, tractant-se més d'una sortida forçada-pactada. La incorporació de Martín, que segons Vall Banc hauria de suposar un creixement del banc, està subjecta a què el regulador atorgui la corresponent autorització. El nou director de Negoci havia coincidit amb el CEO de l’entitat aixoplugada per JC Flowers, José Luis Dorado, a Crèdit Andorrà.

Martín ha de continuar desenvolupant el pla estratègic de Vall Banc, que té com a objectiu esdevenir un referent de qualitat en serveis de Wealth Management. Per al nou directiu, “assumir aquest càrrec a Vall Banc suposa un repte que afronto amb gran il·lusió”. El mateix Martín valora aquesta nova etapa com “un projecte motivador i diferencial a la plaça andorrana”.

Sergi Martín és graduat en “Business Administration” i MBA per ESADE, compta amb el títol CAIA (Chartered Alternative Investments Analyst) i ha realitzat cursos d’especialització a Harvard. El directiu acumula, a més, una àmplia trajectòria professional en la qual ha tingut diverses posicions i responsabilitats en el sector financer del país, ocupant durant onze anys un dels màxims  càrrecs directius  a Crèdit Andorrà, en l’àrea d’Asset Management i Mercats de Capitals i en la seva última etapa, a patir del 2017, com assessor financer independent, és cofundador d’Altment Capital Partners. Així, Martín és un expert reconegut en el sector de les inversions financeres i el desenvolupament estratègic de productes i serveis financers.

El CEO de Vall Banc, José Luis Dorado, es felicita de la incorporació de Sergi Martin qui “seguirà impulsant  el pla de desenvolupament estratègic de l’entitat, en els propers anys, centrant-se especialment en l’àrea de negoci”. Alhora, valora i agraeix especialment  la tasca d’Albà durant aquests anys “qui amb la seva contribució professional i dedicació personal ha estat un valor important per assolir els nivells de creixement del banc”.

Etiquetes

Comentaris

Trending