Andorra Telecom defensa la itinerància i el monopoli en l'acord d'associació

El director de la companyia, Jordi Nadal demana el mateix tracte que FEDA per les peculiaritats del país

Comentaris

Una imatge de l'edifici Nexus d'Andorra Telecom, a Santa Coloma.
Una imatge de l'edifici Nexus d'Andorra Telecom, a Santa Coloma. andorra telecom

Andorra Telecom defensa a la Unió Europea que quan estigui vigent l'acord d'associació no se'ls apliqui exactament els preus establerts en la itinerància entre els diversos operadors continentals. Des de la companyia creuen que l'aplicació de la gratuïtat ha de ser progressiva i no s'ha de dur a terme de forma immediata.

El director d'Andorra Telecom, Jordi Nadal ha explicat aquest dimarts que "estem actius en el diàleg amb la Unió Europea per explicar amb xifres i simulacions que som un país petit i que rebem un gran número de turistes d'Espanya, França i Portugal". Espera arribar a un conveni semblant al de FEDA ja que l'acord d'associació no obligarà Andorra a liberalitzar el sector de l’energia. Al contrari, es podrà mantenir l’actual situació, amb FEDA com a actor principal i com a únic responsable de la importació d’electricitat.

Nadal és conscient que "la davallada pel 'roaming' vindrà" però creu que cal detallar a Brussel·les les especificitats del país com ara la poca extensió del territori, la proximitat amb França i Espanya i el fet que tres dels quatre operadors francesosja no cobren res als seus clients per la itinerància a Andorra.

Andorra Telecom també vol continuar sent l'operadora única al Principat i per dos motius: la importància dels seus ingressos en la recaptació de l'Estat i els seus programes d'inversió i digitalització.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending