Andorra Business guardonada amb l’excel·lència empresarial pels Premis Jean Baptiste Say

L’organització reconeix la seva innovació i lideratge per impulsar l’economia del país i generar riquesa

L'equip d'Andorra Business
L'equip d'Andorra Business

L’agència de promoció econòmica d’Andorra, Andorra Business, està d’enhorabona en ser reconeguda en els Premis Jean Baptiste Say amb el guardó d’excel·lència empresarial. Un distintiu que l’assoleix per la seva capacitat de lideratge i innovació per impulsar l’economia.

El jurat del Premis Jean Baptiste Say ha decidit reconèixer la tasca d’Andorra Business amb el guardó a l'excel·lència empresarial. Des de l’organització valoren la feina que realitza l’entitat andorrana en matèria de “desenvolupament empresarial, emprenedor, innovador i econòmic”.

Aquests guardons tenen en compte l'excel·lència, la innovació i el lideratge empresarial i tenen com a objectiu la valoració de les empreses i entitats com a impulsors de l'economia així com de les escoles de negoci, fons d'inversió, acceleradores i personalitats que en el camp executiu treballen de manera activa per contribuir des de l'esfera privada al desenvolupament de la societat en conjunt, la generació de riquesa i el progrés de les societats.

Serà el president d’Andorra Business, Jordi Gallardo, juntament amb la directora de l’entitat, Judit Hidalgo, els encarregats de recollir el premi. Una cerimònia que tindrà lloca el 28 d'abril a l'Hotel Alfonso XIII de Sevilla. Amb aquest reconeixement s’afegeixen a una llista on hi ha altres entitats de renom com la Fundació Amancio Ortega, l’Institut d’Empresa o l’Institut Tecnològic de Monterrey, entre d’altres

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending