Andorra Business convoca la tercera edició del programa Growth de creixement empresarial

Les inscripcions ja estan obertes i el termini de recepció de les sol·licituds finalitza el 3 de juny

Una edició anterior del programa.
Una edició anterior del programa. ANDORRA BUSINESS

Andorra Business ha anunciat l'inici de la tercera edició del programa Growth de creixement empresarial. Fins a un màxim de 15 empreses d’Andorra podran gaudir de la iniciativa, amb més de 70 hores de formació especialitzada impartida per professionals del món de l’empresa, un pla de creixement totalment personalitzat amb 40 hores de mentoria individual en àrees de treball com el màrqueting digital i tradicional, les finances, l’estratègia, l’organització i el lideratge.  Hi ha més de 21 hores de formació grupal en les mateixes especialitats i quatre hores de sessions especials.

La directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo, ha recordat que “en les dues anteriors edicions un total de 29 empreses del país ja es van poder beneficiar d’aquest programa que permet millor els coneixements per fer créixer les empreses i paral·lelament també és una bona oportunitat per fer contactes empresarials perquè inclou sessions de networking i de cooperació empresarial. Tot plegat amb l’objectiu d’ajudar les empreses a trobar les seves àrees de millora i potenciar el seu desenvolupament a llarg termini”.

Les inscripcions ja estan obertes i el termini de recepció de sol·licituds finalitza el 3 de juny. Només cal omplir el formulari de sol·licitud d’admissió. De totes les empreses que es presentin s’escolliran un màxim de 50 que gaudiran d’una guia de recomanacions gratuïta. D’aquestes 50 es triaran les 20 empreses que optaran a una classe magistral en pitch empresarial i que defensaran la seva candidatura. I finalment, fins a un màxim de 15 empreses, tindran l’oportunitat de realitzar el programa sencer.

El cost del programa Growth d’Andorra Business per a les empreses seleccionades és de 600 euros + IGI per la seva participació, tot i que el valor estimat és de 15.000 euros.

Etiquetes

Comentaris

Trending