Andbus afirma que ha prorrogat els seus abonaments i que Govern ha cancel·lat els seus

La companyia emet targetes pròpies però també ofereix servei, com altres empreses, en el marc del projecte ‘Abonandbus’ que va lligat a l’administració

Seu central d'Andbus, al vial de la Borda Nova.
Seu central d'Andbus, al vial de la Borda Nova. Toni Solanelles

Davant de les queixes d’alguns estudiants sobre la manca de claredat respecte què passaria amb els abonaments d’autobús que van adquirir el curs passat per acudir a Barcelona, als seus centres universitaris, i el fet que la pandèmia hagués fet que no consumissin bona part de la inversió feta, una de les companyies implicades, Andbus, ha deixat clar que en el cas dels tiquets que són estrictament responsabilitat seva, aquests abonaments han quedat automàticament prorrogats fins a final d’any.

Segons que ha explicat un dels màxims responsables executius de la companyia de transport de viatgers, Daniel Vinseiro, “els abonaments propis, els d’Andbus, estan prorrogats fins a final d’any”. Una altra cosa són els ‘abonandbus’, “que és un programa per a estudiants subvencionat per l’administració i que per tant no depèn d’Andbus sinó de Govern”. En aquest sentit, i “en el cas d’aquests ‘abonandbus’, que el Govern concerta amb nosaltres i amb d’altres companyies de transport, Govern ha decidit no prorrogar-los. Però aquesta decisió no depèn en absolut de nosaltres”, deixa clar Vinseiro.

La seu central d'Andbus a Andorra la Vella

Relacionat

Usuaris d’Andbus volen que s’aclareixi si es compensaran els abonaments

Diversos estudiants en centres universitaris i d’altra naturalesa a Barcelona havien contactat amb l’Altaveu per denunciar la manca de claredat sobre la qüestió. Ara, a partir de les manifestacions del responsable d’Andbus, sembla clar que caldrà que sigui el departament d’Educació o el de Transports qui els resolgui el problema si problema hi ha. O que s’estudiï la possibilitat, com en el cas del transport escolar o el bus lliure, que es retorni els diners de l’apart d’abonament efectivament no consumida.

Comentaris

Trending