Usuaris d’Andbus volen que s’aclareixi si es compensaran els abonaments

Encara que en un primer moment es va informar que s’allargarien les dates de caducitat, fa temps que els clients no reben cap resposta clara per part de l’empresa

La seu central d'Andbus a Andorra la Vella
La seu central d'Andbus a Andorra la Vella Cristian Cortés

Alguns usuaris dels abonaments que ofereix Andbus, concretament estudiants a l’estranger, es queixen del fet que l’empresa no aclareix si finalment compensaran els tiquets que no s’han pogut utilitzar i que caduquen amb el començament de l’agost. De fet, sembla que ni tan sols s’ha resolt si la compensació serà per part dels bussos o de Govern.

En un primer moment, l’empresa va informar que s’allargarien les dates de caducitat d’aquells abonaments que no es van poder utilitzar per culpa de la crisi sanitària originada pel coronavirus. No obstant això, ara, la comunicació d’Andbus és un caos. Hi ha tres versions per la seva part. La primera, que no hi haurà cap compensació, la segona, que la caducitat s’ampliarà i la tercera que Govern trobarà la solució. En aquest sentit, les fonts consultades a l’Altaveu expliquen que “es passen la pilota entre ells. Quan truques als uns, et diuen que els altres són els responsables i viceversa”.

Els afectats també van intentar trobar una solució al ministeri d’Ecucació, però sense èxit

Per ficar en context, Abonandbus Internacional ofereix 22 viatges a Barcelona per 220,91€ o 20 viatges a Tolosa per 261,60€. Hi ha clients, per exemple, que només han pogut viatjar prop de 10 vegades, pel que la quantitat de tiquets sense bescanviar tenen un valor d’entre 110 i 130 euros, aproximadament. Una quantitat significativa si tenim en compte altres despeses, com ara matrícula d’universitat, allotjament i manteniment.

Les fonts consultades també argumenten que van intentar trobar una solució al ministeri d’Educació i, encara que al principi van obtenir una resposta positiva per la seva part, fa uns dies els hi van traslladar que finalment no s’havia pogut fer res. Ara, pel que sembla, només poden esperar que l’empresa de transports aclareixi què faran, com ho faran i quan ho faran.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending