Adeqüen unes naus comercials a l’avinguda Tarragona perquè puguin acollir un nou supermercat

Els magatzems, que fa anys que estan tancats i barrats després d’acollir concessionaris de cotxes i establiments de venda i recanvi de pneumàtics, entre altres, són propietat d’una de les branques de la família Cachafeiro

Una excavadora treballant en les naus, traient runa.
Una excavadora treballant en les naus, traient runa. Toni Solanelles

Des de fa unes quantes setmanes s’estan fent obres de sanejament i adequació d’unes naus comercials ubicades a l’avinguda Tarragona d’Andorra la Vella. La idea inicial, que s’ha d’acabar de concretar, és poder obrir en aquells magatzems, que fa anys que estan en desús, un supermercat. Es dóna el cas que les naus estan situades just davant de l’Andorra 2000 ara abanderat per Carrefour.

Els locals en qüestió, que havien acollit des d’un concessionari de cotxes a un centre de venda i recanvi de pneumàtics, entre altres coses, són d’unes dimensions més que considerables i estan sent objecte d’unes obres de transformació de les quals es fa càrrec una constructora de Sant Julià. Les naus són propietat d’una de les branques de la coneguda família Cachafeiro, vinculada des de fa anys als centres comercials.

WhatsApp Image 2022 12 08 at 18.30.56
Una vista força general de les naus.

En concret, es tractaria de la divisió que té sota la seva gestió, entre altres, l’Hiper Andorra, el centre de compres E.Leclerc a Santa Coloma i que també preveu posar en marxa un centre de la mateixa bandera comercial a Sant Julià, a l’espai de les antigues botigues Josa. És possible, fins i tot, que un supermercat similar es pugui arribar a posar en marxa a la Margineda.

De moment, la propietat estaria guardant molta discreció sobre les seves intencions a l’avinguda Tarragona, encara que s’està preparant per a ubicar-hi un supermercat, segons que han explicat fonts properes al comú, que hauria atorgat la llicència per aquesta naturalesa d’activitat. Les mateixes fonts han indicat que en aquest cas, però, en principi no es tractaria de cap E.Leclerc.

Etiquetes

Comentaris (10)

Trending