Els veïns del Pas de la Casa asseguren a SDP que “se senten oblidats”

Integrants de la formació progressista es reuneixen amb col·lectius de la localitat encampadana i els transmeten que volen tenir més cura d’aspectes com el transport o l’atenció sanitària

-
-
Integrants de Socialdemocràcia i Progrés (SDP) han pogut constatar els darrers dies com d’abandonats se senten pels actuals governants els veïns del Pas de la Casa. Membres de la candidatura territorial d’Encamp amb el seu número 1, Aaron Comella al capdavant, i la també encampadana i número 2 de la llista nacional Sandra Cano, s’han reunit amb l’associació de veïns i l’associació de pares de la localitat per saber de primera mà els neguits que es donen a la localitat encampadana.

Els membres d'aquestes dues associacions han explicat als candidats progressistes que “ja fa anys que se senten molt oblidats per part de Govern”. Segons la formació que té Josep Roig com a candidat a cap de Govern, allò que més preocupa la ciutadania del Pas de la Casa és la manca de serveis tan importants com els sanitaris i el transport, que consideren deficient i car, ja que si han d'anar al centre d'Andorra es veuen pràcticament obligats a agafar dos transports i, per tant, pagar el doble per gaudir dels mateixos serveis necessaris que les ciutadanes i ciutadans de les valls centrals. 

Els candidats progressistes han explicat que volen promoure un transport públic gratuït, que seria finançat amb els beneficis d'Andorra Telecom i FEDA. També han exposat que SDP defensa la protecció de la salut i l’assistència sanitària com a drets constitucionals. Per això les candidates i els candidats han insistit que "no compartim les polítiques d’austeritat que han acabat desmantellant el sistema sanitari, afavorint el creixement de desigualtats socials. En el cas del Pas de la Casa, tot plegat s'agreuja per la seva situació geogràfica d'allunyament de la capital”.

El programa de Progressistes-SDP incideix en “la voluntat de facilitar la vida de les persones promovent l’atenció domiciliària, impulsant l’hospitalització domiciliària, i assegurant la continuïtat assistencial hospital-domicili. Aquesta seria l'opció que afavorirà a Pas de la Casa”. També han constatat els candidats progressistes que els veïns del Pas estan “decebuts” perquè “durant les anteriors eleccions se'ls va fer moltes promeses però que després han quedat oblidades i tenen la sensació que només existeixen en època d’eleccions. Aquesta ha estat la mala manera de fer de Carles Enseñat, Jordi Torres, Maria Martisella i Xavier Espot durant els vuit anys de Govern de DA”.

Comentaris

Trending