Els veïns de Terres de Cibós es continuen sentint desemparats

Residents dels dos blocs de l’edifici lauredià reconeixen que des que van denunciar la seva situació l’aigua calenta no els ha tornat a fallar, però altres serveis segueixen desatesos

-
-
Els veïns dels dos blocs de l’edifici Terres de Cibós, a la carretera de la Rabassa de Sant Julià, continuen la seva lluita per tal de recuperar alguns serveis bàsics en uns immobles i que fa mesos que han ‘desaparegut’. Rere de tot plegat hi ha el fet que arran de la fallida personal de l’empresari que va promoure el conjunt residencial, va assumir la gestió immobiliària una saig. Malgrat que des que van denunciar la seva situació no han tornat a tenir problemes amb l’aigua calenta, es continuen sentit desemparats.

Els residents a l’esmentat immoble van personar-se el gener passat davant el Raonador del Ciutadà, que va obrir un expedient sobre el cas. Recentment haurien elevat una nova queixa vist que la desatenció continua. Les fonts veïnals consultades han celebrat la implicació que està mostrant la institució pública que vetlla perquè les administracions compleixen els seus deures. De fet, el Raonador ja hauria requerit a la saig concernida que posi fil a l’agulla perquè solucioni les deficiències denunciades pels veïns o, almenys, que justifiqui perquè actua de la forma que actua.

Les fonts veïnals consultades han explicat que d’ençà del fet de denunciar públicament la situació, aquelles limitacions que tenien e la utilització de l’aigua calenta -hi havia hores que l’aigua no s’escalfava o no arribava amb prou pressió- han desaparegut. Però la resta de mancances es mantenen. Així, els ascensors fa mesos i mesos que no funcionen. La saig cobra uns consums que no justifica o, almenys, respecte dels quals no presenta cap rebut. Tampoc no es fa cap neteja ni cap manteniment de les zones comunes.

Els veïns no comprenen de cap de les maneres la manera d’actuar de la fedatària pública, per molt que hagi de vetllar per aconseguir el màxim rendiment dels béns que gestiona per tal de poder satisfer els crèdits que tenia contrets l’empresari que va fer fallida. En aquest sentit, han recordat que el dret a un habitatge digne està reconegut a la Constitució i malgrat que la situació no és desastrosa, sí que mantenen una situació d’impotència i desemparament.

-

Relacionat

Vint-i-cinc veïns dels edificis Terres de Cibós de Sant Julià demanen la intervenció del Raonador
-

Relacionat

“No demanem viure en un palau, però sí uns mínims”

Comentaris

Trending