Els pilots de motos i els ciclistes residents aporten 30.000 euros al fons solidari

El número 828 d'Andorra Telecom ja ha rebut 26.935 missatges

El ministre portaveu, Eric Jover durant la roda de premsa d'aquest dimecres.
El ministre portaveu, Eric Jover durant la roda de premsa d'aquest dimecres.
El ministre portaveu, Eric Jover ha explicat que s'han registrat noves donacions al fons solidari: Associació solidària de la Policia d’Andorra (3.100 euros), la subhasta d’Art benèfica (10.271 euros), el col·lectiu de motociclistes residents (13.325 euros) i els ciclistes professionals i la federació ciclista d'Andorra (16.540 euros). 

Jover ha agrait aquests gestos de solidaritat que s'afegeix al número 828 d'Andorra Telecom que ja ha rebut 26.935 missatges amb una recaptació de més de 50.000 euros. "Aquests diners del fons solidari s'utilitzen per fer els pagaments corresponents a les despeses d'emergència sanitària i els projectes d'acompayament a col·lectius vulnerables com el de la gent gran", ha explicat.

El ministre portaveu ha aprofitat per detallar alguns dels acords del consell de ministres celebrat aquest dimecres. Així ha explicat que a ministra de Cultura i Esports, Silvia Riva, ha participat, de manera telemàtica, a la reunió ministerial que ha organitzat la Unesco. Ha defensat la necessitat de donant suport al teixit cultural del país, sobretot en la situació actual. Pel que fa a la festa de Sant Jordi, el ministeri vol impulsar una campanya per continuar consumint llibres i roses per malgrat el confinament.

 

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending