Els informes psicològics no deixen lloc a dubte dels abusos de l’empresari empresonat

La detenció es va produir dimarts arran del cas concret i flagrant que afectava la dona de fer feines que l’home tenia al seu domicili particular

El detingut resideix a la Massana, que és on hi té la major part de negocis.
El detingut resideix a la Massana, que és on hi té la major part de negocis.
Els informes psicològics que s’han fet a l’entorn del cas de l’empresari empresonat dijous per abusar del personal no deixa lloc a dubtes de la realitat de la comissió dels abusos, segons que han explicat fonts properes a la investigació. L’home, d’una setantena d’anys i resident a la Massana, on té bona part dels seus negocis, va ser detingut dimarts passat i el cas flagrant que l’ha dut a la presó estaria relacionat amb la dona de fer feines que tenia al domicili privat.

Les fonts consultades han assegurat que els informes pericials fets en relació a la víctima no dubten de la versemblança del seu testimoni i de les situacions que hauria relatat. Els comportaments descrits serien, alhora, totalment compatibles amb el tarannà presumptament delictiu del processat. L’afer s’està tractant amb la màxima discreció tant per la sensibilitat i la delicadesa de la naturalesa dels fets com per la notabilitat socioeconòmica de l’empresonat.

En molts cercles, ha sorprès més l’arrest que no pas la naturalesa presumptament delictiva del comportament del detingut, que era gairebé un secret a veus

Encara que, segons les fonts, a l’home se l’hauria detingut inicialment per un cas concret, tot plegat podria ser només la punta de l’iceberg. De fet, com a mínim ja hauria aparegut una segona extreballadora de l’home que hauria explicat que ella va deixar la feina justament pel tracte vexatori que li proferia l’home. Els detalls del comportament de l’home no han transcendit. Però, inicialment almenys, les fonts han deixat clar que, per ara, s’estaria al nivell de les vexacions i els abusos, no pas de les agressions sexuals.

Malauradament, la situació, encara que no amb la gravetat que presumptament hauria assolit la història, era més o menys coneguda entre moltes persones. De fet, segons que ha pogut constatar l’Altaveu, en molts cercles ha sorprès més el fet que finalment s’hagi procedit a la detenció que no pas la naturalesa dels fets pels quals s’acusa l’ara empresonat. També sembla clar, segons les fonts, que almenys respecte de la dona de fer feines a la llar particular la situació era insostenible.

Les fonts consultades han assegurat que les propostes deshonestes i les coaccions amb una connotació sexual-laboral fa temps que eren una constant de l’home respecte de molt del personal femení amb el qual tractava, ja no només a nivell del servei domèstic sinó també respecte de dependentes d’alguns dels establiments comercials, especialment a la Massana, que havia posat en marxa l’home. I que ara ja en el dia a dia, majoritàriament, ja gestiona la següent generació.

Etiquetes

-

Relacionat

Empresonat un empresari acusat d’abusar de personal 

Comentaris

Trending