Empresonat un empresari acusat d’abusar de personal 

L’home hauria presumptament forçat algunes dependentes i components del servei domèstic a mantenir relacions sota coacció

-
-
Un empresari del Principat està empresonat de manera preventiva acusat d’abusar sexualment d’algunes dependentes i integrants del servei domèstic familiar. El cas es manté sota una estricta discreció i confidencialitat. L’home no seria la primera vegada que té ‘problemes’ de la mateixa naturalesa encara que mai no haurien arribat al nivell d’haver-lo de detenir. 

Segons les fonts consultades, l’home, d’uns 70 anys, hauria estat detingut a principi de setmana passada i la Batllia de guàrdia l’hauria processat i n’hauria decretat el seu empresonament. El cas s’hauria tractat per circuits que no serien els habituals, segons les fonts, que han explicat que fins i tot va ser traslladat al seu dia al centre penitenciari per membres dels grups especials d’intervenció de la policia per poder garantir millor la discreció de l’arrestat.

Les fonts consultades han assegurat que l’home suposadament hauria forçat empleades seves -no n’ha transcendit el nombre tot i que, segons ha pogut saber l’Altaveu no es descarta que treballadores que al seu dia van deixar la feina ara s’afegeixin a la causa- a mantenir relacions íntimes (no se n’ha detallat tampoc l’abast, però les fonts sempre han parlat d’abús i no pas d’agressió) sota coacció. Habitualment, segons els consultats, l’amenaça era perdre el lloc de treball. 

S’haurien vist afectades tant dependentes com personal de les tasques domèstiques de la llar. Sempre dones. Algunes de les fonts consultades han assegurat que en certs sectors era malauradament coneguda la debilitat de l’ara empresonat pel sexe femení, fins a extrems en algunes ocasions malaltissos. L’home residiria a la Massana, on té bona part dels establiments comercials, encara que també estaria vinculat a, almenys, una cèntrica botiga a l’eix comercial d’Escaldes. La gestió del dia a dia dels establiments ja no requeia, però, en ell, malgrat que sí que fes cap tot sovint a algunes de les botigues.

Comentaris (6)

Trending