Els fabricants dels ginys danyats es posen a disposició d’EMAP

És més complicat substituir els cables dels telecadires o els teleesquís que no pas els d’un telecabina, però la reparació està ben encarada

-
-
La societat que explota les pistes de Pal i Arinsal (EMAP) arribarà molt justet a l’inici de la temporada però està convençuda que amb un esforç global ho aconseguirà. De fet, els fabricants dels ginys afectats, Doppelmyr i Poma, hi estan posant de la seva part des del primer moment. Reparar un cable tallat d’un telecadira o un teleesquí, com és el cas, és més complicat que posar remei al d’un telecabina, segons que han confirmat fonts de l’estació.

Més enllà de la complexitat de substituir el cablejat -en un cas s’han de canviar uns seixanta metres, en un altre, per exemple, quaranta-, el primer problema és trobar el cable idoni. Als magatzems de les estacions no n’hi ha. Amb prou feina si en disposen amb facilitat els fabricants. No obstant això, les fonts consultades han assegurat que la bona disposició de les dues multinacionals dels giny del transport per cable està facilitant les coses i, hores d’ara, els recanvis podrien estar sinó en camí, molt a prop.

Etiquetes

-

Relacionat

La policia posa tots els mitjans per intentar aclarir uns fets “molt greus”
-

Relacionat

El cònsol de la Massana fa una crida a la col·laboració ciutadana per resoldre “una agressió molt greu”
-

Relacionat

Intensa investigació per intentar enxampar els autors del ‘sabotatge de Pal’

Comentaris

Trending