Els dubtes i les queixes pels ajuts del tancament de la RN22 impulsen una reunió de poble al Pas de la Casa

Proposen a Andorra Turisme que la campanya actual de promoció es repeteixi entre el 15 de juny i el 15 de juliol

-
-
El president d'Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa Jean-Jacques Carrié es reunirà properament amb el cònsol d'Encamp, Jordi Torres per demanar-li una reunió de poble en relació als dubtes que han sorgit en els ajuts pel tancament de la RN22. "Hi ha gent que es queixa i que no ho té clar" ha dit Carrié. També demanarà a Andorra Turisme que l'actual campanya de promoció es dugui a terme entre el 15 de juny i el 15 de juliol. Finalment, el 6 i el 7 de juliol organitzen el mercat de les oportunitats.

El Pas de la Casa viu aquests dies una gran afluència de francesos amb motiu del pont de l'Ascensió ja, que per molts, són quatre dies festius. Els efectes de tall a la RN22, però, encara són ben presents. Està clar que hi haurà ajuts tot i que el que no està tan clar és com i quan. Hi ha comerciants que es queixen i el president d'Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa, Jean-Jacques Carrié es reunirà properament amb el cònsol d'Encamp, Jordi Torres per demanar la convocatòria d'una reunió de poble. L'objectiu, segons Carrié, és que expliquin de manera planera i entenedora el tema dels ajuts.

Carrié també vol que Andorra Turisme repeteixi entre el 15 de juny i el 15 de juliol la campanya de promoció que acaba aquest diumenge. De tota manera, el ministre portaveu del Govern, Eric Jover es va mostrar partidari de no dur a terme més campanyes vinculades amb un fet en concret, en aquest cas el tancament de la RN22.

Cal tenir en compte que la proposta de nova campanya coincidiria amb la festa nacional de França, el 14 de juliol. Carrié proposa que s'ofereixen els mateixos regals que en l'actual campanya: unes vacances valorades en 3.000 euros, dos Iphones XS i dos forfets de temporada de Grandvalira.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending