Els constructors consideren prioritari evitar la desaparició d'empreses del sector

L'Acoda afirma que caldrà adoptar mesures i fer una planficiació per al quadrimestre vinent

-
-
L'Associació de Constructors (Acoda), diu en un comunicat, s'ha fixat com a prioritat evitar, cel tancament de qualsevol de les empreses, ja siguin constructors, contractistes, industrials, proveïdors o empreses de serveis i de mà d’obra i mirar de pal·liar, dins del possible, els efectes nefastos que la situació comportarà. Afirmen que caldrà començar a treballar en els escenaris futurs i les conseqüències que aquesta crisi pot comportar per cadascun d’aquests escenaris.Consideren que no es tractarà tan sols d’una visió a curt termini dels propers 8 dies, si no que caldrà poder planificar escenaris per al proper quadrimestre.

Així mateix, donen missatges de suport i col·laboració en tots els sentits, posant-se a disposició de l’administració com dels empresaris i treballadors del sector associats o no; ajudar a difondre tota la informació que sigui necessària, i adoptar mesures que puguin ajudar al sector i a la resta del país. Des de l'Acoda  creuen que és fonamental "mirar d’anticipar-nos, en la mesura del possible, als efectes econòmics que el tancament del sector i del país en general està produint".

També recorden que "des de l’inici de les primeres mesures excepcionals hem anat treballant per prendre les accions més idònies en matèria de seguretat, higiene i salut en el treball, per garantir i protegir als nostres treballadors en tot moment, d’acord amb les pautes establertes pel ministeri de Salut". En aquest sentit ja s’havien aturat totes les activitats de més risc a les obres (treballs en alçada, demolicions amb peril d’esfondrament, vaporitzacions, etc..).

A partir d'ara es tancaran totes les obres de manera adequada perquè no puguin ser un focus de contaminació.
 

Comentaris (1)

Trending