Els Castellers d’Andorra celebren amb un vídeo el cinquè aniversari del seu bateig

La crisi del coronavirus no ha permès fer la diada prevista per celebrar l’efemèride, que es recorda amb una gravació on han participat tots els integrants de la colla

Un instant del vídeo.
Un instant del vídeo.

El 25 d’abril és un dia especial per a la colla castellera d’Andorra. Es compleixen cinc anys des de l’actuació que va servir per fer el seu bateig. Per culpa del confinament decretat per fer front a l’expansió del coronavirus, no han pogut celebrar-ho com ho haguessin desitjat, però no han volgut deixar passar la data així com així. Per això, han volgut compartir un vídeo de commemoració a les seves xarxes socials.

“Volíem fer una bona celebració, però degut a la pandèmia de la Covid-19, aquesta esperada actuació s’ha hagut de cancel·lar”, expliquen a l’inici del vídeo, de gairebé 19 minuts de durada. “Malgrat tot, Castellers d’Andorra no es dona per vençut i, encara que confinats, volem continuar fent pinya i celebrar aquesta data tan especial”, remarquen.

En el vídeo, el president de la colla, Juli Peña, és l’encarregat de bufar les espelmes del pastís i posteriorment s’intercalen imatges d’aquella actuació, en què van estar acompanyats dels Xiquets del Serrallo i els Marrecs del Salt, amb les felicitacions dels mateixos membres de l’agrupació i altres rebudes per part d’altres grups de castellers. Tots amb un desig ben clar: que ben aviat es pugui tornar a fer castells a les places dels pobles i ciutats.

Comentaris (5)

Trending