Els amants del futbol es posen en alerta davant un nou increment de preus del paquet televisiu d’Andorra Telecom

L’operadora de comunicacions ha enviat als usuaris del ‘paquet Futbol’ una comunicació advertint-los d’uns canvis de canals i avisant d’una “regularització de preus” els “propers mesos”

-
-
Els amants del futbol comencen a treure les urpes. Aquelles persones que tenen contractat paquets televisius futbolístics amb Andorra Telecom ja temen un nou increment de tarifes unilateral en virtut dels suposats canvis que duen a terme les companyies estrangeres amb les que l’operadora andorrana s’alia per poder oferir partits de futbol. Els darrers dies, la parapública ha enviat un correu al seus clients avisant d’una regularització dels preus del ‘paquet Futbol’.

En efecte, Andorra Telecom ha informat els usuaris que els canals de la franja beIN MAX, que s’inclouen dins el paquet televisiu dedicat al món del futbol, passa a anomenar-se a partir d’ara Movistar Liga de Campeones. Explica l’operadora que “aquests canvis vénen donats pel nostre proveïdor de continguts (Movistar )”. De fet, segons s’informa en la comunicació tramesa als clients, a partir d’ara tot el canal beIN Sports del dial 25 passa a denominar-se Movistar Liga de Campeones, com s’ha dit.

Aquest nou canal, sempre segons la comunicació enviada per Andorra Telecom, “retransmetrà la UEFA Champions League, l’Europa League i partits de la Premier League, la Bundeslliha i la Ligue 1” francesa. El que està generant més enrenou és l’apunt del correu en què s’informa que “es preveu una regularització dels preus del paquet Futbol en els propers mesos”. Això sí, no s’aclareix ni quan ni en quin grau es produirà aquesta regularització que els usuaris del servei no tenen dubte que serà un increment.

De fet, aquesta situació que es produirà ara amb el futbol ja es va viure a principi de l’any passat amb l’oferta televisiva de cinema. El canal que s’incloïa en un paquet més global es va treure d’aquell cobrant-lo a banda aprofitant uns canvis que van fer els subministradors de continguts d’Andorra Telecom. Cert que l’operadora ho va vendre com una millora de l’oferta, però al capdavall els clients no ho entenen així. I denuncien que els serveis sempre s’encareixen sense possibilitat, al Principat, de poder trobar una alternativa en no haver-hi competència.

Comentaris (6)

Trending