La ‘solitària’ candidatura de DA a Canillo es marca el repte de “mobilitzar” el vot nacional

Guillem Casal, que juntament amb Jordi Jordana, ja sap que seran consellers generals, deixa clar que “la nostra batalla” es lluitarà també pensant en la llista que lidera Xavier Espot

Camp observa com Riba i Palmitjavila presenten la llista.
Camp observa com Riba i Palmitjavila presenten la llista. DEMOCRATES

Dels 28 consellers generals de la propera legislatura, ja n’hi ha dos segurs: Guillem Casal i Jordi Jordana. La seva és l’única candidatura que s’ha presentat a la territorial de Canillo. El cap de llista, però ha deixat clar que afrontaran la campanya com si tinguessin rivals, ja que l’objectiu és “mobilitzar la gent”. Especialment pensant en la necessitat d’aconseguir suports per a la circumscripció nacional.

Casal, actual cap de gabinet a Govern, lidera una llista que té Meritxell Alcobé, Lluc Pol i Marion Dourdet de suplents. Els presentadors han estat el secretari d’Estat Landry Riba i l’ex subsíndica general Meritxell Palmitjavila. Amb 38 avals, en poques hores es confirmarà que, juntament amb Jordana, seran els dos primers consellers generals de la nova legislatura. El motiu? No tindran cap candidatura al davant.

“Per què ha passat això? No ho sé. Ho hauries de preguntar als altres partits que altres anys s’havien presentat a Canillo”, ha comentat el candidat ‘taronja’ que, però, adverteix que encara els queda molta feina a fer. “La nostra batalla és mobilitzar la gent perquè ens voti a la territorial però també amb visió nacional”, ha avançat.

WhatsApp Image 2023 02 13 at 13.12.57

Comentaris (4)

Trending