El sindicat policial arremet contra Montaner per comparar els agents a repartidors de la compra

El CFPA reclama una rectificació pública a la líder d’Andorra Endavant i consellera electa i assegura que els funcionaris del cos “van treballar diumenge incansablement per garantir que el procés electoral fos totalment democràtic”

Un agent de policia portant els vots judicials al comú d'Ordino.
Un agent de policia portant els vots judicials al comú d'Ordino. policia d'andorra

El Col·lectiu de Funcionaris de Policia (CFPA) exigeix a la líder d’Andorra Endavant i ara ja consellera general electa, Carine Montaner, una rectificació pública i que demani excuses tant als policies com als repartidors de qualsevol supermercat. La petició s’ha fet després que a través de les xarxes socials Montaner comparés els policies que van portar als comuns els vots per dipòsit judicial a treballadors de grans superfícies comercials que porten els productes als domicilis.

El sindicat policial assegura que els funcionaris del cos “van treballar diumenge incansablement per garantir que el procés electoral fos totalment democràtic” i que els agents “estem sobretot perquè no es perdi ni un sol vot i tot sigui com marquen les normes i les pautes en un país democràtic”. Una altra cosa, admeten, és el material amb el qual s’ha de treballar, però en aquest sentit remarquen que li correspon al departament de Justícia.

WhatsApp Image 2023 04 05 at 09.40.06

Certament, han reconegut també les fonts, potser capses de cartró reutilitzades no són la millor fórmula almenys de portes en fora per dipositar els sufragis. Però això no els pertoca als funcionaris de policia. “El que de ben segur no és normal, és que el policia hagi de portar les caixes, nosaltres estem per la custòdia dels vots”, han indicat les fonts sindicals.

Comentaris (22)

Trending