PS-SDP+ aposten per un canvi a Sant Julià per a afrontar reptes com la pèrdua de poder adquisitiu

El candidat Gerard Alís opina després de la presentació de la llista laurediana que és un moment molt difícil per a moltes famílies

Comentaris

La candidatura del PS-SDP durant la presentació de la llista.
La candidatura del PS-SDP durant la presentació de la llista. BRU NOYA

El candidat de PS i SDP a Sant Julià de Lòria, Gerard Alís afronta les eleccions amb moltes ganes i ha explicat que en el procés de recollida de firmes han notat la voluntat dels electors per una opció progressista am dues forces que "s'han unit per coherència per afrontar les dificultats que està patint la societat".

Alís creu que la candidatura parròquial i també la nacional "respon al que demanava la ciutadania en aquests moment, que és unió per afrontar els reptes del país com és la pèrdua de poder adquisitiu. És un moment difícil per a moltes persones". Sobre la renúncia de Terceravia-Unió Laurediana ha manifestat que "és perd un actor important a l'esfera política i especialment a Sant Julià de Lòria que és tradicionalment una parròquia conservadora i on UL tenia un pes específic".

El candidat opina que és necessari un canvi a Sant Julià per aportar solucions a la situació actual.  Els presentadors de la candidatura que ha comptat amb una cinquantena de signatures han estat Carmen Sànchez Balletbó i Gina Cortesao. La llista té un integrant del PS, Gerard Alís, i un de Progressistes-SDP,  Josep Roig que en les darreres eleccions generals del 2019 va ser el candidat a cap de Govern per la formació que lidera Jaume Bartumeu.

1cac74b0 8c95 4c2e 9068 44e2734d70db
 

 

Comentaris

Trending