La plataforma sindical lamenta el resultat electoral i exigeix al nou Govern “diàleg social efectiu”

“Els felicitem per tornar a guanyar amb les mateixes regles del joc on 6000 persones han decidit sobre 80.000”

Joan Torra, Carla Guinot i Gabriel Ubach, portaveus de la plataforma sindical.
Joan Torra, Carla Guinot i Gabriel Ubach, portaveus de la plataforma sindical. ALBERT SANJUAN

La plataforma sindical de la Funció Pública ha lamentat el resultat electoral derivat dels comicis d’aquest 2 d’abril i ha reclamat al futur Govern, que tornarà a liderar Xavier Espot, que d’una vegada per totes “faci possible el diàleg social”. Els sindicalistes, que han admès està força tocats per la majoria demòcrata, han enviat una felicitació els vencedors dels comicis. Tot i que amb missatge.

La plataforma ha afirmat sentir “decepció tot i que els felicitem per tornar a guanyar amb les mateixes regles del joc on 6000 persones han decidit sobre 80.000”. A partir d’aquí les fonts sindicals consultades, que han consensuat les seves sintètiques impressions, han indicat que “només esperem que d’una vegada per totes aquest Govern que ja porta 12 anys manant faci possible el diàleg social efectiu que no han estat capaços de fer en tres legislatures”.

Els sindicalistes han manifestat que “continuarem amb les demandes i les accions que creiem oportunes en cada moment si no hi ha canvis” i han reclamat un “canvi en la Constitució pel sistema electoral tal i com fa anys ens recomana Europa i que els hi ha donat Govern als mateixos durant, ara sí, quatre legislatures”.

Etiquetes

Comentaris (15)

Trending