Mas qualifica la llista DA-liberal a Sant Julià d’equilibrada amb barreja de joventut i experiència

Reconeix que l'escenari polític lauredià ha canviat amb la renúncia de Terceravia-Unió Laurediana

Comentaris

Les candidates Helena Mas i Eva París amb el presentador Carles Àlvarez Marfany al fons.
Les candidates Helena Mas i Eva París amb el presentador Carles Àlvarez Marfany al fons. BRU NOYA

Helena Mas, candidata número 1 de Demòcrates i Liberals a Sant Julià de Lòria, ha qualificat la llista de "molt equilibrada" amb una barreja de gent jove i d'experiència. "La gent nova arriba amb moltes ganes de treballar", ha dit.  El seu objectiu és fer una política de proximitat "arribant al màxim d'electors".

Mas ha afegit que tenen molts projectes i reptes nous per realitzar. Els candidats han estat acompanyats pel president i pel membre del comitè local lauredià de Demòcrates, Eugeni de Santiago i Agustí Boldú respectivament.

En referència a l'absència de la candidatura de Terceravia-Unió Laurediana ha opinat que "l'escenari polític ha canviat, especialment a nivell parroquial però estem concentrats en explicar el nostre projecte". La llista ha estat la darrera en entrar després de les d'Andorra Endavant,  PS-SDP+ i Concòrdia.

Els presentadors de la llista que ha tingut unes cinquanta firmes han estat l'exministre Carles Àlvarez Marfany i l'exconsellera del comú de Sant Julià de Lòria, Meritxell Teruel.

WhatsApp Image 2023 02 13 at 09.51.20
 

 

Comentaris (1)

Trending