Manel Linares va deixar la junta del Col·legi de Metges per poder concórrer a les eleccions

El facultatiu generalista és un dels representants de Ciutadans Compromesos a la candidatura nacional de Demòcrates

Manel Linares en la compareixença d'aquest dimecres.
Manel Linares en la compareixença d'aquest dimecres. DEMÒCRATES

Manel Linares va presentar la seva renúncia a la junta del Col·legi de Metges (COMA) una setmana abans que es tanqués el termini perquè es presentessin les llistes per a les eleccions generals del 2 d’abril. Linares ja va deixar clar als seus companys de la directiva que encapçala Meritxell Cosan que molt probablement acabaria concorrent als comicis, com així va acabar succeint.

En efecte, Manel Linares, que aquest dimecres ha comparegut conjuntament amb el cap de llista i candidat a la reelecció demòcrata Xavier Espot per parlar de poder adquisitiu, és un dels dos representants de Ciutadans Compromesos (CC) a la candidatura de Demòcrates. En concret, és el número 8 de la candidatura nacional. Linares va voler evitar qualsevol suspicàcia, justament el que li ha passat al número 9 de la mateixa llista, l’advocat Xavier Sopena, que ha hagut de plegar de vicedegà a toro passat després que la seva duplicitat de càrrecs generés un cert malestar en sector de l’advocacia.

Fonts del COMA han agraït el gest de Linares i han assegurat que, ara per ara, no hi ha cap nova incorporació a la junta col·legial. L’únic que s’ha fet és que un dels vocals de la junta, Albert Dorca, assumeixi la secretaria que ha deixat vacant el generalista ara enrolat en les files demòcrates.

Comentaris

Trending