Liberals presenta les candidatures amb el desig de ser l’onada blava

Jaume Bonell, Pere Cerqueda, Josep Pubill i Cristina Rico entren a la candidatura nacional

Comentaris

Presentació de les candidadures de Liberals.
Presentació de les candidadures de Liberals. BRU NOYA

Liberals ha presentat les llistes per a les eleccions generals del 2 d'abril en un acte que ha aplegat unes 200 persones. El candidat a cap de Govern, Josep Maria Cabanes ha definit la proposta com "l'onada blava" per oferir estabilitat al país.

Cabanes ha dit que el fet d’arribar a acords amb altres formacions. “Ens hem d’erigir com a garantia de prudència i de moderació” tot evitant les polítiques populistes i ha qualificat el projecte polític d’assenyat i en clau andorrana amb l'objectiu d'assegurar la governabilitat. Ha reconegut que confeccionar les llistes suposa un treball molt acurat i que l'important és tenir molts candidats i molta gent disponible "per defensar el país amb els colors liberals". La presència d'uns 200 assistents al congrés és, per Cabanes, "un signe que hi ha una voluntat de canvi" i s'ha mostrat molt optimista pel que fa als resultats del 2 d'abril.

En el seu discurs ha afiirmat que cal recuperar l'Andorra d'abans perquè torni a ser el millor lloc on viure, amb oportunitats per a tothom, i sobretot, amb un futur pels joves i pel talent, tot encoratjant a afiliats la ciutadania a sumar-se a l'onada blava per tornar a posar Andorra al lloc que mereix.

Josep Maria Cabanes i Maribel Lafoz en una compareixença a la seu liberal.

Relacionat

Cabanes i Lafoz seran el tàndem electoral dels liberals, amb ‘foc’ a Escaldes

La candidatura liberal a la nacional esta formada en els primers llocs per Josep Maria Cabanes, Maribel Lafoz, Jaume Bonell, Pere Cerqueda, Josep Pubill, Cristina Rico i Xavier de la Rosa. La formació també estarà present en coalició amb Demòcrates, a Ordino, Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria. Liberals es presentarà a les parroquials amb el número2 i el número 4 de la llista a Sant Julià de Lòria, el número 3 i 5 a Andorra la Vella i el 3 a Ordino.

Cabanes, ha manifestat que el fet que en algunes parròquies s'hagi arribat amb un acord amb Demòcrates respon "a la maduresa que ha de demostrar i practicar un partit amb responsabilitats d'estat com és el nostre". També ha remarcat que Liberals és la garantia de prudència i de moderació i ha avançat que "si arribem al Govern, cessarem els excessos legislatius i les polítiques impròpies iinadequades en un país com el nostre"

 

Comentaris (10)

Trending