Liberals aposta per la construcció de minicentrals hidroelèctriques

Josep Pubill diu que "hem d'aprofitar millors els recursos hídrics que tenim ja que molta aigua marxa cap a Espanya i algú l'aprofita"

Comentaris

a7a9174e d69b 4276 a075 d9f56915c065
a7a9174e d69b 4276 a075 d9f56915c065

El candidat número 5 de Liberals a la llista nacional, Josep Pubill ha dit que la seva formació proposa la construcció de minicentrals hidroelèctriques privades al país per a la producció d'energia "que ara hem de comprar a l'estranger". Pubill ha fet aquestes declaracions al llac d'Engolasters coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l'Aigua.

Liberals és partidari de promoure la independència energètica per mitjà de l'aigua abans que apostar per l'energia eòlica que és la proposta de Demòcrates. Pubill ha dit que "hem d'aprofitar millors els recursos hídrics que tenim ja que molta aigua marxa cap a Espanya i algú l'aprofita. És una quantitat superior al cabal ecològic que marca la llei". 

Una de les propostes de minicentral aprofitaria l'aigua del Madriu i els salts d'aigua que hi ha el país com, per exemple, la cascada de les Moles a Canillo.

Segons Pubill, "l'aigua és vida i Andorra necessita ser més sostenible en tots els àmbits i necessitem gestionar bé els nostres recursos naturals, millorant equipaments i implementant mesures per disposar de bons sistemes d'emmagatzematge que assegurin millors sistemes de producció neta". El candidat ha subratllat que "en el futur l'aigua serà un dels bens més preuats".

Comentaris (17)

Trending