El debat nacional entre tots els candidats tindrà lloc el 30 de març

S’ubicarà al Consell General a les 21:00 h aproximadament i es retransmetrà a través de Radio Televisió d’Andorra en directe

Sorteig dels debats a RTVA
Sorteig dels debats a RTVA RTVA

Tots els candidats i candidates a les eleccions del pròxim 2 d’abril es veuran les cares entre ells el pròxim 30 de març. El debat nacional, on s’espera que es tractin els temes d’immediata actualitat que atenyen al país, s’ubicarà al Consell general. L’hora escollida serà les 21:00 h, aproximadament, i es retransmetrà a través de Radio Televisió d’Andorra (RTVA) en directe.

Aquesta tarda s’ha dut a terme el sorteig que es duu a terme a RTVA per tal d’assignar dates de debats i entrevistes de cada parròquia, candidats i propostes polítiques. El procediment té lloc davant de notari i l’objectiu és donar equanimitat a totes les formacions. Entre els diferents punts que destaquen a la graella de programes de la televisió i la ràdio nacional destaca el debat on es trobaran tots els candidats.

Serà, concretament, el 30 de març a les 21:00 h quan Xavier Espot, Pere López, Josep Maria Cabanes, Judith Pallarés, Carine Montaner i Cerni Escalé es reuniran al vestíbul del Consell General, que ha estat l’emplaçament escollit. L’emissió a través de la televisió i la ràdio serà en directe, després de l’informatiu del vespre i dels blocs de propaganda gratuïta electoral.

Així mateix, els debats de les circumscripcions parroquials a la televisió començaran el dimecres, 22 de març, amb Sant Julià de Lòria, i acabaran el 31 de març, amb Canillo. Pel que fa a la ràdio, l’inici serà amb aquesta mateixa parròquia (Canillo), i acabarà el 30 de març amb Escaldes-Engordany. També es duran a terme entrevistes individuals a cadascun dels candidats, que començaran amb Cerni Escalé el dia 22, seguiran amb Judith Pallarés, el 23; Carine Montaner, el 24; Josep Maria Cabanes, el 27; Xavier Espot el 28 i, finalment, Pere López el 29.

Comentaris

Trending