Converses d’Acció amb Demòcrates per fixar la participació de Magallón en el grup taronja

La formació liderada per Judith Pallarés celebrarà el 3 de maig la seva primera assemblea general amb la idea de renovar l’executiva i mirar d’impulsar un partit sense representació parlamentària per la circumscripció nacional

Comentaris

Una reunió d'Acció.
Una reunió d'Acció. ACCIO

L’executiva nacional d’Acció, reunida aquest dimarts al vespre, ha acordat l’inici de converses amb Demòcrates per concretar com s’integrarà Marc Magallón en la dinàmica de treball del grup parlamentari demòcrata. La voluntat del partit liderat per Judith Pallarés és que Magallón, escollit conseller general a la llista parroquial conjunta amb Demòcrates a Escaldes-Engordany, formi part dels taronges però caldrà tancar de quina forma es concreta aquesta participació.

Un altre dels acords de l’executiva nacional d’Acció ha estat el de donar suport a la investidura de Xavier Espot com a pròxim cap de Govern. Alhora, aquest dimarts al vespre, també s’ha decidit convocar la primera assemblea general d’Acció que tindrà lloc el pròxim dimecres, 3 de maig, a l’hotel Roc Blanc (Escaldes-Engordany).

Marc Magallón xocant la mà amb Trini Marín i, a la dreta de la imatge, Xavier Espot.

Relacionat

Magallón, decidit a “seguir sumant amb Demòcrates”

En aquest cas, els militants del partit votaran la renovació de l’executiva, es poden presentar candidatures fins al dilluns 1 de maig, tal com marquen els estatuts del partit, ja que els membres actuals formen part de l’executiva constituent. A més a més, durant l’assemblea els afiliats i afiliades hauran de ratificar els acords presos amb Demòcrates per a la propera legislatura.

Comentaris (2)

Trending