Magallón, decidit a “seguir sumant amb Demòcrates”

El candidat d’Acció per a Escaldes-Engordany, on ha guanyat conjuntament amb Trini Marín, ha estat l’únic de la formació a aconseguir un escó i ha d’acabar de valorar les seves opcions

Marc Magallón xocant la mà amb Trini Marín i, a la dreta de la imatge, Xavier Espot.
Marc Magallón xocant la mà amb Trini Marín i, a la dreta de la imatge, Xavier Espot.

Hores després de saber el resultat de les eleccions generals ja es comença a pensar com quedarà conformat el Consell General, així com el Govern. Un cas en específic que s’haurà de veure l’encaix a l’hemicicle és el de Marc Magallón amb Acció. El candidat de la territorial d’Escaldes-Engordany, on ha guanyat conjuntament amb Trini Marín, ha de definir quin serà el seu lloc. Entre les dues opcions que té, es mostra decidit a “seguir sumant amb Demòcrates”.

Un únic escó per a Acció amb Marc Magallón i de la mà de DA i Trini Marín. Dues direccions que es poden agafar i que Magallón sembla tenir clar quina seguirà. D’una banda, es podria mantenir com a conseller no adscrit, tal com va fer la consellera general electa, Carine Montaner, durant la darrera legislatura i treballar sol. De l’altra, incloure’s dins del grup format per Demòcrates i treballar plegats. Aquesta és l’alternativa que assegura que considera més oportuna tenint en compte la seva situació.

Magallón, per tant, s’ha mostrat decidit a seguir la fórmula i la línia que ha funcionat a la territorial d’Escaldes i que li ha donat l’escó. Per tant, té bastant decidit que se sumarà al grup demòcrata, “perquè ens ha anat bé així durant les eleccions”. El que caldrà fer, assenyala, serà “mirar amb sindicatura quina és la millor fórmula per seguir aquesta línia, la de continuar treballant amb Demòcrates”.

Comentaris (17)

Trending