Concòrdia vol donar un nou impuls a Sant Julià i posa Maria Àngels Aché de número dos

Pol Bartolomé assegura que faran propostes molt rigoroses i molt exigents per garantir el futur dels ciutadans i de les empreses

Comentaris

Presentació de la candidatura de Concòrdia a Sant Julià de Lòria.
Presentació de la candidatura de Concòrdia a Sant Julià de Lòria. BRU NOYA

Maria Àngels Aché serà la número dos de la llista parroquial de Concòrdia-Desperta Laurèdia a Sant Julià de Lòria. La candidatura ha estat presentada pel conseller comunal, Cerni Cairat i per Eva Ramos, i ha estat avalada per unes cinquanta firmes. Aché deixarà el comú i el seu lloc l'ocuparà Rossend Areny.

Bartolomé creu que la situació a Andorra és excepcional i cal un profund sentit d'estat per reformar el país i donar un nou impuls a la parròquia. "Amb aquest objectiu presentem la candidatura de Concòrdia i Desperta Laurèdia continuant la feina feta al comú que ha enriquit molt a la parròquia fent una oposició molt constructiva. La nostra vocació és afrontar aquest repte". Ha animat els electors a anar a les urnes "perquè  serà una legislatura molt important de cara al futur".

Ha anunciat que faran propostes molt rigoroses i molt exigents per garantir el futur dels ciutadans i de les empreses. "Volem donar un nou aire d'esperança a la població de Sant Julià que ha perdut pes al consell general i nosaltres el volem recuperar". Sobre la renúncia de Terceravia-Unió Laurediana ha reconegut la tasca feta pel partit al consell general però no ha volgut fer cap previsió l'impacte de la decisió de la formació de Josep Pintat.

62f95a82 f5aa 400a 8e89 3f034ae7f36b
 

 

Comentaris (2)

Trending