Concòrdia obeeix a contracor la resolució de la junta electoral

La formació política celebrarà l'acte a la sala d'actes del comú d'Escaldes el pròxim dilluns i destaca que altres partits han fet actes similars i no se'ls ha qüestionat

Comentaris

Cerni Escalé presentant algunes de les propostes de Concòrdia
Cerni Escalé presentant algunes de les propostes de Concòrdia

La formació política abandona la idea de fer l’acte de presentació de les llistes que concorreran a les eleccions generals del 2 d’abril a Casa Rosell d’Ordino, propietat de Govern. Després de la resolució de la junta electoral, que considerava acte de campanya la presentació de les candidatures i presentació de propostes perquè manifestava que es demanaria el vot, Concòrdia ha decidit celebrar-lo a la sala d’actes del comú d’Escaldes-Engordany dilluns vinent a les 20 hores i es pregunta per què els actes que han fet altres formacions no s'han qüestionat.

En un comunicat, expliquen que la demanda de reserva de l’era de Casa Rossell es va dur a terme el passat 23 de febrer al Ministeri de Cultura amb l’objectiu de conèixer les persones que conformen les llistes. Asseguren que a hores d’ara “des del Govern no se’ls ha donat resposta, ni afirmativa ni negativa”. De fet, és la secretària general de l’executiu, Ester Fenoll, qui presenta la consulta a la junta electoral i avui s’ha emès la resolució que considera que “presentar les llistes i propostes del seu programa electoral s’efectuaria amb finalitat de captar vots” i això, considera, és fer campanya electoral.

Concòrdia Cerni Escalé Cerni Cairat Pol Bartolomé Núria Segués

Relacionat

Concòrdia vol presentar les llistes a Casa Rossell i la junta electoral ho considera campanya

Des de Concòrdia es destaca que “altres partits han dut a terme actes similars i no se’ls ha qüestionat ni la voluntat ni el contingut”.

Amb tot, defensa que l’esdeveniment no suposa ni un incompliment de la llei electoral ni de la recomanació emesa per la Junta Electoral, motiu pel qual manté l’acte de presentació de les candidatures per aquest dilluns 6 de març a les 20 hores, però, en aquest cas, a la sala d’actes d’Escaldes-Engordany.

Comentaris (4)

Trending